Algemene voorwaarden

Wanneer je een fotoshoot boekt bij Angela Slingerland fotografie ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden. Tenzij van te voren anders is vastgelegd.
Als u vragen heeft over onderstaande voorwaarden dan hoor ik dat graag.

1. Copyright en social media
Op de foto’s die jullie van mij ontvangen rust copyright. De foto’s mogen in in uw privekring onbeperkt gebruikt worden. Maar mogen niet gebruikt worden voor andere doeleinden zonder toestemming van Angela Slingerland fotografie. Alleen de foto’s waar het logo opstaat van Angela Slingerland fotografie mogen gebruikt worden op social media. Ook mogen de foto’s niet bewerkt en/of gecropt worden.

2. Betaling
De fotoshoot kan zowel contant worden afgerekend als worden overgemaakt. Wanneer deze contant word afgerekend dan moet dit plaatsvinden op de dag van de fotoshoot. Graag vooraf aangeven hoe er betaald word. De foto’s worden niet verzonden voordat het volledige bedrag ontvangen is.
Wanneer u een cadeaubon wilt bestellen kunt u contact met mij opnemen. De volledige betaling van de cadeaubon moet vooraf betaald worden. Wanneer deze niet betaald word, word de cadeaubon niet verzonden.

3. Annuleren of verzetten
Het is geen probleem om de fotoshoot te verzetten door bijvoorbeeld ziekte. Van zowel u als mij. Wanneer ik zelf de fotoshoot moet verzetten zal ik dat ruim op tijd aan u doorgeven. En dan kan er gelijk een nieuwe afspraak gemaakt worden. Mocht u zelf de fotoshoot willen verzetten, geef dat graag op tijd aan. Bij voorkeur minimaal 24 uur van te voren.
Ook kan het voorkomen dat we de shoot helaas moeten verzetten vanwege weersomstandigheden. Dit word minimaal 24 uur voor de shoot gecommuniceerd.
De fotoshoot kan alleen geannuleerd worden bij zwaarwegende omstandigheden als bijvoorbeeld overlijden of ziekte in de naaste omgeving. In alle andere gevallen worden de kosten van de shoot alsnog gerekend.

4. Workflow & Levering
Na de fotoshoot selecteer ik de beste foto’s van uw fotoshoot/evenement. Deze bewerk ik, en daarna ontvangt u deze van mij. Het ruwe materiaal blijft altijd in het bezit van Angela Slingerland Fotografie, en kunt u niet ontvangen.
Binnen 4 weken na de fotoshoot ontvangt u de foto’s. Ik verstuur de foto’s via het programma WeTransfer. U ontvangt per e-mail een link, en via daar kunt u de foto’s downloaden. U ontvangt van mij de foto’s met mijn logo erop. Voor eventueel afdrukken ontvangt u van mij de foto’s zonder logo.

5. Publicatie
Het is uw eigen persoonlijke keuze of de foto’s gedeeld mogen worden op social media en/of website.
Voor de reportage ontvangt u een formulier waarop u wel of geen toestemming kunt geven voor publicatie.

6. Aansprakelijkheid
Ik doe er alles aan om de shoot zo goed en soepel mogelijk te laten verlopen. Mocht er tijdens de fotoshoot iets niet gaan zoals u dat wilt dan graag gelijk aangeven. Mocht u achteraf toch niet tevreden zijn met het eindresultaat dan kunt u Angela Slingerland fotografie hier niet aansprakelijk voor stellen.
Wanneer er schade ontstaat aan uw eigendommen tijdens de fotoshoot kunt u Angela Slingerland fotografie hier niet voor aansprakelijk stellen.
Wanneer er problemen ontstaan tijdens de shoot doe ik er uiteraard alles aan om deze oplossen.