Het geboorteverhaal van je kindje.
Voor altijd professioneel vastgelegd!

De geboorte van je kind, een van de meest bijzondere dagen uit je leven. De dag waarop de wereld voor even stilstaat. Bijzondere momenten die je leven voor altijd zullen veranderen. Van de steun van je geboorteteam, tot de mooie wimpertjes van je pasgeboren baby. Zoveel van deze momenten gaan volledig aan je voorbij. Graag maak ik voor jullie een blijvende herinnering van deze levensveranderende ervaring.

Geboortefotografie is zoveel meer dan fotografie van het moment dat je kindje ter wereld komt. Het vertelt een verhaal van onvoorwaardelijke liefde voor elkaar, pure emoties, en kracht. Het is het verhaal van de dag dat alles, voor altijd, veranderde.

Inmiddels heb ik 113 geboortes gefotografeerd & gefilmd. In (bijna) alle denkbare scenario's. Van thuis tot keizersnede.
Het is voor mij een hele bewuste keuze om maar 1 a 2 geboortes per maand aan te nemen. Op deze manier kan ik jullie & jullie geboorteverhaal de volledige aandacht geven die deze verdienen.

Ik ben aangesloten bij Dupho Geboorte. De Nederlandse vakvereniging voor geboortefotografie. Om professionaliteit te garanderen voor geboortereportages. Voor meer informatie, kijk op De website van Dupho Geboorte

Meest gekozen!

Premium

€ 3000,-

  Dit pakket bevat:
 • Kennismakingsgesprek bij jullie thuis. + persoonlijke bezorging albums.
 • 24/7 stand-by vanaf 37 weken zwangerschap
 • Aanwezigheid vanaf 3 a 4cm ontsluiting tot 3 a 4 uur na de geboorte.
 • Binnen 24 uur een kleine preview. 15 foto’s.
 • Een selectie van minimaal 150 zorgvuldig bewerkte foto’s. Digitaal.
 • Luxe handgemaakt album met linnen, echt lederen of suède cover. 25x25 cm. 20 lay flat spreads.
 • Een luxe opbergbox in de stijl van het album.
 • 2x Handgemaakt mini album. 15x15cm. 15 lay-flat spreads.
 • Altijd de zekerheid van een professionele backup fotografe.
 • Een persoonlijk geboorteverhaal van mijn kant.
 • Inclusief een zwangerschapsreportage OF newborn lifestyle reportage.
 • Een prachtige geboortevideo.
 • Inclusief reiskosten

Luxe

€ 2500,-

  Dit pakket bevat:
 • Kennismakingsgesprek bij jullie thuis. + persoonlijke bezorging album.
 • 24/7 stand-by vanaf 38 weken zwangerschap
 • Aanwezigheid vanaf ong. 3 a 4cm ontsluiting tot 2 a 3 uur na de geboorte.
 • Binnen 24 uur een kleine preview. - 10 foto’s
 • Een selectie van 125 zorgvuldig bewerkte foto’s. Digitaal.
 • Luxe handgemaakt album met linnen of faux lederen cover. 20x20 cm. - 15 lay-flat spreads.
 • Altijd de zekerheid van een professionele backup fotografe.
 • Een persoonlijk geboorteverhaal van mijn kant.
 • Inclusief reiskosten

Basis

€ 2250,-

  Dit pakket bevat:
 • Kennismakingsgesprek bij jullie thuis. + persoonlijke bezorging album.
 • 24/7 stand-by vanaf 38 weken zwangerschap
 • Aanwezigheid vanaf ong. 3 a 4cm ontsluiting tot 2 a 3 uur na de geboorte.
 • Binnen 48 uur een kleine preview. - 5 foto’s.
 • Een selectie van 80 zorgvuldig bewerkte foto’s. Digitaal.
 • Handgemaakt mini album. 15x15cm. 15 lay-flat spreads.
 • Altijd de zekerheid van een professionele backup fotografe.
 • Inclusief reiskosten

Het is heel begrijpelijk dat je bewuste keuzes maakt over de geboorte van je kindje. En wie er aanwezig mag zijn bij dat bijzondere moment. Het is dan ook mogelijk om geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan te vragen. Graag ga ik in gesprek met jou als klant, om te kijken of ik bij jou pas als geboortefotograaf. Aan dit gesprek zijn geen verplichtingen verbonden.
Het is voor mij een grote eer wanneer je mij uitnodigt om de geboorte van je kindje vast te leggen.

Het is voor mij belangrijk om altijd een hoog kwaliteitsproduct te leveren. En om alle tijd te nemen voor jou als klant, en je wensen. Van de kennismaking tot aflevering van je producten. Om geboortefotografie voor zoveel mogelijk gezinnen een mogelijkheid te maken, is het altijd een optie om in termijnen te betalen.
Bij alle  geboortereportages zit een luxe, handgemaakt album inbegrepen. Dit album wordt volledig gemaakt aan de hand van je persoonlijke wensen. Je herinneringen verdienen het om voor altijd terug gekeken te kunnen worden.

Heb je vragen? Neem even een kijkje bij de FAQ hier onderin. Zit je vraag hier niet tussen? Neem vooral contact met mij op via het contactformulier

Wil je ook zo'n mooie reportage boeken?
Ja, Ik wil graag boeken!

Veelgestelde vragen

Mijn werkgebied voor geboortes ligt binnen 1.5 uur rijden vanaf 3076 XL, Rotterdam.
Ik ben bekend met veel ziekenhuizen in Rotterdam en omgeving. Zo woon ik binnen een straal van 15 minuten van zowel het Ikazia ziekenhuis, als het Maasstad ziekenhuis. En woon ik op 20 minuten afstand van het Sint Franciscus Gasthuis, en Geboortecentrum Sophia.
Ook werk ik bij alle andere ziekenhuizen en geboortehotels in de omgeving. En kom ik graag jullie geboorteverhaal vastleggen wanneer jullie thuis bevallen.

Komen onze geboortefoto’s online te staan?
Jouw wensen, en jouw privacy staan bij mij voorop. Daarom is het nooit verplicht om foto’s & video online te delen. De foto’s zijn uiteraard voor jouw gezin, en ik deel nooit foto’s zonder toestemming.
Uiteraard ben ik erg trots op mijn werk, en deel ik dit graag online wanneer dit mag. Hiermee kun je andere gezinnen inlichten over geboortefotografie, en inspireren!

Om een hoge kwaliteit van jouw geboorteverhaal te waarborgen, neem ik 1 a 2 geboortes per maand aan. Hierdoor is de kans bijv. heel klein dat je tegelijk met een andere klant gaat bevallen, en dat ik een backup fotograaf moet inschakelen.
Ik vind het belangrijk om een band op te bouwen met mijn klanten, en ik fotografeer de geboorte dan ook het allerliefste zelf.
Ook ontvang je hierdoor als klant alle tijd en aandacht die je geboorteverhaal verdient.

Als professioneel geboortefotograaf ga ik altijd zorgvuldig, en respectvol te werk. Privacy en veiligheid staan bij mij ten allen tijde voorop. Privacy van jou, je kindje, je familie, en medisch personeel.
Ik ben aangesloten bij geboortefotografen.com. De professionele beroepsvereniging voor geboortefotografen binnen Nederland en België. Ik ga te werk volgens de ethische code van deze vereniging.

Door mijn ruime ervaring als geboortefotograaf, ga ik in iedere situatie en iedere setting te werk als een professional.
Ik ben het gewend om te werken met en om zorgprofessionals heen. Ook heb ik goede camera apparatuur tot mijn beschikking, waarmee ik ook kan fotograferen in kleine, en donkere ruimtes.

Ik heb goede contacten binnen de wereld van geboortefotografie, en daardoor heb ik ook een vertrouwd, en professioneel netwerk van backup fotografen opgebouwd, waar ik ten allen tijde een beroep op kan doen. Zodat er altijd een geboortefotograaf bij de geboorte van jouw kindje is. Ook wanneer ik door onvoorziene omstandigheden niet aanwezig kan zijn.

Ik ben de perfecte geboortefotograaf voor jou, als je op zoek bent naar een professionele, gepassioneerde, geboortefotograaf, met oog voor detail. Die het geboorteverhaal van je kindje vastlegt op een pure, rauwe, emotionele en kleurrijke manier.

Ook dan moet je mij zo snel mogelijk bellen. Ik kan geen garanties geven, maar ik ga altijd mijn uiterste best doen om alsnog bij je bevalling te zijn. Of schakel ik een back-up fotograaf in.

Ja! Als je bevalling begonnen is, graag zelfs. Ik sta echt 24/7 voor jullie stand-by. Dat betekend dat ik mijn leven daarop aanpas. Al mijn spullen staan altijd klaar om een geboorte te fotograferen, ik ga niet ver van huis, en ik houdt dag en nacht rekening met je aankomende bevalling.

Met een aantal ziekenhuizen in Rotterdam of omgeving heb ik ervaring met het fotograferen op de operatiekamer. Het maasstad ziekenhuis, het Ikazia ziekenhuis, en het Alrijne ziekenhuis in leiderdorp.
Ook heb ik door mijn lidmaatschap bij de beroepsvereniging van geboortefotografen.com, toegang op Ok’s in meer ziekenhuizen in de regio. Zo heb ik op de OK van het HAGA ziekenhuis in Den Haag als 1 van 5 fotografen in Nederland een exclusief contract.
Bij een geplande keizersnede kunnen jullie van te voren toestemming vragen voor geboortefotografie aan jullie eigen gynaecoloog.
Bij een spoedkeizersnede zal ik altijd mijn best doen voor jullie, om mee te mogen naar de OK. Dit is afhankelijk per ziekenhuis, de omstandigheden. En het akkoord van het OK personeel op dat moment.
Als ik niet mee mag, wacht ik tot jullie terug zijn van de OK, en leg ik alsnog de momenten achteraf vast.