Wat bijzonder! Een kindje van jullie samen. Of dit nu jullie eerste kindje is, of wanneer jullie al meerdere kindjes hebben. De eerste tijd met een pasgeboren baby in huis is heel bijzonder. De tijd gaat enorm snel, en jullie kindje verandert en groeit net zo snel mee.
Genoeg redenen om deze bijzondere tijd te laten fotograferen.

Graag kom ik bij jullie thuis langs om een newborn lifestyle reportage te maken. Ik fotografeer jullie het liefste in jullie eigen omgeving, en zo puur mogelijk. Precies zoals jullie zijn. Er word dan ook zo weinig mogelijk geposeerd tijdens de reportage, en ik leg jullie baby ook niet in bepaalde poses. Wel ga ik graag met jullie in huis op zoek naar de mooiste plekjes wat betreft het licht.

Tijdens de newborn lifestyle reportage maak ik spontane gezinsportretten, maak ik natuurlijke en frisse portretjes van jullie kindje, en leg ik de kleine details vast. Als die kleine, schattige teentjes en vingertjes. De details die je zo snel vergeet.

Het liefste maak ik de reportage binnen 3 weken na de geboorte van jullie kindje. Maar ik vind het belangrijk dat het goed gaat met zowel mama als kind, dus mochten jullie de reportage willen inplannen voor bijvoorbeeld week 4 of 5, dan is dat geen probleem. Ook kom ik voor deze reportage aan huis door heel Nederland.

Alle newborn lifestyle pakketten worden geleverd met een (mini) album.

Prijzen

Basispakket:
€ 220,-

– Een volledige reportage van ongeveer 1 a 2 uur. Bij jullie thuis
– 10 bewerkte foto’s. Digitaal, op hoge kwaliteit
– Minialbum 15×15 cm. Linnen cover. Met 4 spreads/8 pagina’s

Luxepakket:
€ 280,-

– Een volledige reportage van ongeveer 1 a 2 uur. Bij jullie thuis
– 15 bewerkte foto’s. Digitaal, op hoge kwaliteit
– De foto’s afgeleverd op een luxe USB met cadeauverpakking
– Mini album 15x15cm. Linnen cover. Met 6 spreads/12 pagina’s

Albumpakket:
€ 320,-

– Een volledige reportage van ongeveer 1 a 2 uur. Bij jullie thuis
– 20 bewerkte foto’s. Digitaal, op hoge kwaliteit
– De foto’s afgeleverd op een luxe USB met cadeauverpakking
– Een luxe fotoalbum van 20×20 cm. Linnen cover. Met 15 spreads/30 pagina’s.

Voor alle pakketten:
– De foto’s worden aangeleverd op een digitale gallerij van ongeveer 30-40 foto’s. Waarop de favorieten kunnen worden uitgekozen. Achteraf toch liever meer foto’s dan inbegrepen zijn bij het gekozen pakket? Dat is geen probleem. Er kunnen tegen een meerprijs altijd meer digitale foto’s worden bijgekocht.
– ex. Reiskosten. €0,30 per kilometer vanaf 3073AC. Rotterdam. Maximaal €35,- bij newborn lifestyle reportages.
– Foto’s worden tot 2 jaar bewaard.
– Levertijd: 1 a 2 weken. (met uitzondering van de fotoalbums en afdrukken)

Nieuwsgierig geworden na het lezen van deze informatie, en wilt u graag een newborn lifestyle reportage boeken? Dat kan! Neem dan even contact met mij op via het contactformulier.

Zeker zijn van een plaatsje wanneer de kleine geboren is? Neem dan even contact met mij op. Dan reserveer ik een plaatsje in de agenda voor jullie rond de uitgerekende datum, en dan kunnen we een definitieve afspraak maken wanneer jullie baby geboren is.