Newborn lifestyle reportage van Lennon

Op 16 mei was ik bij Lennon en zijn papa en mama in Schiedam. Voor een newborn lifestyle reportage.

Lennon is geboren op 26 april. Een dag voor koningsdag! Maar in de ogen van zijn vader en moeder is hij een echt prinsje..!

Wanneer ik aankom in de straat van Jordy en Stephanie, is hun huis al vanaf het begin van de straat te herkennen Hoera een jongen! Het is niet te missen. Gelijk bij de deur wordt ik enthousiast begroet door de hond Coen, en al snel is duidelijk dat ook hij echt bij het gezin hoort!
Stephanie begint met het voeden van Lennon. En al heel snel blijkt, Lennon is een voorbeeldige baby tijdens de reportage. Die het onwijs goed doet. Ik snap heel goed waarom ze zo verliefd zijn op hun kleine man. Het is een prachtig kereltje!

We zoeken een aantal mooie lichte plekjes op in hun eigen huis. Om de foto’s te kunnen maken. En ik leg het prille gezinsgeluk vast van een nieuw, prachtig gezin.
Jordy en Stephanie, onwijs bedankt voor de leuke ochtend. En ik wil jullie al het geluk toewensen in de toekomst.

Liefs,
Angela

Ook geïnteresseerd in een newborn lifestyle reportage, in de eerste weken na de geboorte van jullie kindje? Neem dan even een kijkje op mijn informatiepagina voor newborn lifestyle reportages.

Alle foto’s zijn geplaatst met toestemming van de afgebeelde personen.