Lifestyle zwangerschapsreportage in de oude haven van Rotterdam

Al hele lange tijd stond het op mijn lijstje: Het maken van een lifestyle zwangerschapsreportage. Een zwangerschapsreportage op mijn eigen en pure manier. Zonder al teveel toevoegingen, en alleen een mooi gezin, en een mooie locatie.
Na een oproep op social media maak ik een keuze voor het gezin van Tamara. Ze is al lange tijd samen met Bram. En samen hebben ze al een zoontje, Niek.
Tamara is op het moment van de reportage 34 weken zwanger, en ze verwachten een broertje voor Niek. Een echt mannen huishouden dus!

We kiezen voor een locatie die iets afwijkt van de standaard bos of strand locaties. Een locatie met water, bootjes, veel gezellige terrasjes, waar een fijn sfeertje hangt. De oude haven in Rotterdam. Op 1 van de weinige bewolkte dagen in de hele zomer van 2018, plannen we de reportage in. Niet helemaal de bedoeling, we hadden van te voren gehoopt op een mooi ochtend zonnetje. Maar het Nederlandse weer is helaas niet te voorspellen.

Eenmaal begonnen met de reportage gaat het een ieder vrij makkelijk af. We beginnen met de gezinsfoto’s, nu Niek het nog leuk vindt om op de foto te gaan. Hij vindt het veel leuker om bootjes te kijken, en om rond te spelen. Maar ook levert altijd leuke en spontane beelden op!
Na de gezinsfoto’s gaan we moeiteloos over naar de portretten van Tamara en haar mooie buik alleen. En dat is voor mij niet zo heel moeilijk, met een mama die zo straalt! Dan heb je echt geen zonnetje nodig!
We maken nog een aantal foto’s van Tamara en Bram samen, en met slechts een uurtje staan alle plaatjes erop!

Tamara, Bram en Niek, bedankt voor de gezellig ochtend, en het meewerken aan deze lifestyle zwangerschapsreportage.
Geniet nog even van die paar weken met elkaar, totdat die kleine broer er is!
Veel geluk samen.

Ook geïnteresseerd in een lifestyle zwangerschapsreportage, van de bijzondere tijd met die mooie buik? Laten we elkaar leren kennen, en samen mooie herinneringen vastleggen!

Alle foto’s zijn geplaatst met toestemming van de afgebeelde personen.