Day In The Life Fotografie, Vlaardingen - Het avondritueel

Anouk en Mario vormen samen met Soof en Puk een waar meidengezin. Een gezin vol liefde en natuurlijk ouderschap. Van dragen in de draagzak, tot spelenderwijs leren en samen slapen.
Een aantal weken geleden mocht ik dit mooie gezin vastleggen, door middel van een day in the life reportage.
Er werd gekozen om het avondritueel vast te leggen. Oftewel de avondspits ;) Een ritueel wat je iedere avond afdraait met je kindjes. En waar je niet bij stil staat, dat al deze kleine momentjes, ooit voorbij zullen zijn.

De herfst heeft net zijn intrede gedaan. En het is een druilerige zaterdagmiddag wanneer ik bij Anouk en Mario binnen stap.
Het is dan ook weer hoog tijd om te open haart aan te gaan steken. Soof helpt papa met eten koken, en Puk doet met haar 6 maanden dapper haar best om haar eerste meters te kruipen.
Het leven staat nooit stil in een gezin met kleine kindjes. En de dynamiek is heerlijk om te zien, en om vast te leggen.

Na het eten is het tijd voor nog een slokje melk, een boekje, en hup, naar bed!
Wanneer Soof met papa in bed nog een zelfgekozen boekje leest, krijg ik een klein beetje heimwee naar mijn eigen kindertijd. Wat heerlijk, om zo knus in papa’s sterke armen te kruipen. Om vervolgens veilig in slaap te vallen…

Kijk je mee naar dit liefdevolle, mooie gezin?

Meer informatie over een Day in the life reportage? Neem een kijkje op de informatie pagina voor day in the life reportages of Stuur mij even een berichtje via het contactformulier!