Geboorteverhaal van Rebel Joanna – Jij maakt ons compleet

Geboorte in het Ikazia ziekenhuis in Rotterdam.

Soms kom ik op een kennismakingsgesprek, waarbij het zo goed klikt met de ouders, dat ik oprecht niet kan wachten tot de geboorte van de baby! Zo ook bij Deborah en Rene. Ze wonen samen met hun hond Rinus in hartje Rotterdam. Aan de voet van de Erasmusbrug.
Deborah is 8 augustus uitgerekend. En ze verwachten een meisje!

Lees meer...

Day In The Life Fotografie, Nieuwerkerk aan den IJssel

Al een aantal jaar volg ik Margaritha op Instagram. Ze heeft samen met Boy een prachtig gezin, met 3 jongens. Alle 3 geboren binnen 1 jaar. Inmiddels is Jack 5, en zijn George en James 4.
Het was dan ook 1 groot feest om deze Day In The Life sessie te maken. Een huis vol, waar genoeg te beleven en te fotograferen is op een zaterdagmiddag.

Lees meer...

Day In The Life Fotografie – Moederdag ’19

Het gewone, dagelijkse leven zit vol met bijzondere momenten. Momenten die je niet wil vergeten, maar die met de tijd toch je gedachten ontglippen. Vanaf het moment dat je kinderen geboren worden, staat het leven in het teken van nieuwe mijlpalen. Van een eerste verjaardag, tot fietsen zonder zijwieltjes. Een “Day In The Life reportage” is de perfecte fotoreportage om heel even de tijd stil te zetten. En om voor altijd de bijzondere momenten in het dagelijkse vast te leggen. Zonder te poseren.
En voor deze reportage mocht ik een glimp opvangen van moederdag, in huize jongepier!

Lees meer...

Lees meer...

Geboorteverhaal van June – Met z’n vieren is alles leuker!

Geboorte in het Alrijne ziekenhuis in Leiderdorp. – Geplande keizersnede.

Het is half november wanneer ik in contact kom met Susanna. Via instagram is ze bij mijn werk terecht gekomen, tijdens haar zoektocht naar een geboortefotograaf. In februari verwachten Susanna & Robin een een zusje voor grote broer Jayce. Susanna is zelf fotografe, en maakt op haar beurt de mooiste reportages voor haar klanten, en van haar eigen kindjes. En nu is tijd om dit uit handen te geven, voor de geboortereportage van hun dochtertje.
Tijdens het kennismakingsgesprek maak ik kennis met Susanna en Jayce. Robin heeft zijn eigen bedrijf als tattoo artist, en ook deze zaken gaan gewoon door. En we zullen elkaar leren kennen op de dag van de geboorte. Susanna heeft een duidelijk beeld van wat ze wil met de reportage, wat voor mij wennen is, maar ook wel erg fijn! Het is nog even de vraag wanneer de keizersnede precies zal zijn, maar al wel is duidelijk dat ze mij graag bij de geboorte aanwezig willen hebben!

Lees meer...