Day In The Life Fotografie, Utrecht - Een dag op het kinderdagverblijf

Wat zou het leuk zijn om eens om het hoekje te spieken wanneer je kind op het kinderdagverblijf, peuterspeelzaal of school is.
Even kijken hoe het gaat, even kijken hoe je kind heerlijk speelt, of even kijken hoe de tranen liefdevol worden afgedroogd door de leidster, juf of meester.

Lees meer...

Geboorteverhaal van Jean - Als de kers op de taart

Thuisbevalling in Hoogvliet, Rotterdam. - Halve Lotusbevalling

Als de dag van gisteren, de geboorte van Hannah. Minder dan een jaar voor haar geboorte heb ik mezelf helemaal ondergedompeld in de wereld van geboortefotografie. Hannah werd geboren in mei 2018 als 3e dochter van Mike & Savannah. En ik hoor het Savanah nog zeggen na de geboorte. “Dit is de laatste…”

Lees meer...

Geboorteverhaal van Jinn - Je bent een droom die uitkomt

Thuisbevalling, badbevalling in Oud-Beijerland.

Het is een regenachtige dag in de herfst van 2020 wanneer ik bij Michelle en Mike aan tafel zit voor een kennismakingsgesprek voor geboortefotografie. Na een hele heftige bevalling van hun dochtertje zou Michelle heel graag willen dat de geboorte van hun 2e kindje, een jongen, wordt vastgelegd. Ze heeft maar flarden in haar herinnering aan haar bevalling, en ze zou dat heel graag anders willen.

Lees meer...

Day In The Life Fotografie, Utrecht - Zondag op z'n best

Je kent ze wel. Van die heerlijke zondagen waarop niks moet en alles mag.
Op zo een hele fijne zondag mocht ik een ochtendje meelopen in het prachtige, kleurrijke gezin van Susanne en Bouke. Met 3 kindjes hebben ze een gezellig huis vol met kinderstemmetjes. Waar altijd wel iets te beleven is.

Lees meer...

Geboorteverhaal van Maro - Een liefdesbaby

Thuisbevalling in Roosendaal.

Het is woensdag 16 september, met meer dan 30 graden 1 van de warmste dagen van heel 2020, wanneer ik bij Sabrina en Kevin op kennismakingsgesprek kom.
Sabrina is 24 weken zwanger van haar 3e kindje. Een 3e jongen. De kleine man heeft 2 grote, inmiddels al puberende, grote broers. En dit kindje is absoluut de kers op de taart binnen het gezin.
Voor Kevin is het zijn 1e kindje, en hij kijkt er enorm naar uit om voor het eerst papa te worden.

Lees meer...