Geboorteverhaal van Samuel - Een magische badbevalling

Thuisbevalling in Weesp, Amsterdam

Het is zaterdagnacht 7 mei, 4 uur, wanneer mijn telefoon gaat. Ik ben een nachtuil en lig nog niet zo heel lang op bed. Het duurt even voordat ik mezelf realiseer dat ik gebeld wordt en dat dit geen droom is. Wanneer ik eenmaal wakker schiet weet ik gelijk wie het is en wat er komen gaat. De bevalling van Marlouk is begonnen.

Lees meer...

Geboorteverhaal van Keet - Thuis geboren in sneltreinvaart

Thuisbevalling in Ridderkerk.

Het is een mooie lente avond wanneer ik voor een kennismaking op de stoep sta bij Esmee & Bas. Esmee is zwanger van hun 2e kindje. Een 2e dochtertje.
De geboorte van Fem ging heel erg snel, en daarom zouden ze heel graag de geboorte van hun kindje vast willen laten leggen. Zodat ze achteraf terug kunnen kijken op de rollercoaster die bevallen heet. Ze kiezen dit keer heel bewust voor een thuisbevalling.

Lees meer...

Day In The Life Fotografie, Utrecht - Een dag op het kinderdagverblijf

Wat zou het leuk zijn om eens om het hoekje te spieken wanneer je kind op het kinderdagverblijf, peuterspeelzaal of school is.
Even kijken hoe het gaat, even kijken hoe je kind heerlijk speelt, of even kijken hoe de tranen liefdevol worden afgedroogd door de leidster, juf of meester.

Lees meer...

Geboorteverhaal van Jean - Als de kers op de taart

Thuisbevalling in Hoogvliet, Rotterdam. - Halve Lotusbevalling

Als de dag van gisteren, de geboorte van Hannah. Minder dan een jaar voor haar geboorte heb ik mezelf helemaal ondergedompeld in de wereld van geboortefotografie. Hannah werd geboren in mei 2018 als 3e dochter van Mike & Savannah. En ik hoor het Savanah nog zeggen na de geboorte. “Dit is de laatste…”

Lees meer...

Geboorteverhaal van Jinn - Je bent een droom die uitkomt

Thuisbevalling, badbevalling in Oud-Beijerland.

Het is een regenachtige dag in de herfst van 2020 wanneer ik bij Michelle en Mike aan tafel zit voor een kennismakingsgesprek voor geboortefotografie. Na een hele heftige bevalling van hun dochtertje zou Michelle heel graag willen dat de geboorte van hun 2e kindje, een jongen, wordt vastgelegd. Ze heeft maar flarden in haar herinnering aan haar bevalling, en ze zou dat heel graag anders willen.

Lees meer...