I feel honored to be a part of your special moments..!

Over mij

Hoihoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn site, en op deze pagina!

 

Mijn naam is Angela Slingerland, 24 jaar jong, het gezicht achter de camera, en graag vertel ik jullie iets over mijzelf. Ik ben opgegroeid in het prachtige zeeland, als jongste van 3. Boven mij heb ik een broer en een zus. Inmiddels heb ik Zeeland verlaten voor de liefde. En woon ik samen met mijn vriend Michael in het drukke, maar fijne Rotterdam. Maar ik reis door heel Nederland om jullie herinneringen te fotograferen.

Mijn passie voor fotografie is groot, en ik ben al bezig met fotografie zolang ik mezelf kan herinneren. Als heel klein meisje pakte ik 2 steentjes op, klikte deze  tegen elkaar. En ik had een “foto” gemaakt. Uren moest iedereen stil blijven staan voor mijn “foto’s”
Toen ik 16 was kreeg ik mijn eerste eigen camera, en daar is het allemaal mee begonnen. Ik heb mezelf beter leren fotograferen, en rolde zo steeds verder in de wereld van fotografie.
En zo is in november 2016 Angela Slingerland Fotografie ontstaan. Mijn eigen bedrijf, mijn trots. Foto’s zijn enorm dierbaar, en blijven voor altijd. In de foto’s die ik maak wil ik graag liefde en emotie terug zien. Graag wil ik al mijn klanten blij maken met een professionele herinnering van een bijzonder moment.

Iedere keer weer ben ik enorm dankbaar voor al het vertrouwen wat al mijn klanten in mij en mijn werk hebben. De intieme momenten waar ik bij mag zijn. Wat een enorme eer. Bedankt daarvoor!

Naast fotografie ben ik een echt gezelligheidsmens. In mijn vrije tijd ben ik graag te vinden met een dekentje op de bank. Terwijl ik met een bakje thee en een stukje chocolade geniet van een leuke tv-serie. Ik ben het liefste creatief bezig, en door heel ons huis liggen dekens die ik zelf gehaakt heb.
Als ik wat woorden mag noemen die mij omschrijven zijn dat: Creatief, enthousiast, soms een tikje impulsief, nieuwsgierig (De goede manier ?), en wanneer dat nodig is, kan ik ook zeker heel serieus zijn, en gefocust te werk gaan.

Sinds maart 2017 ben ik ook vrijwillig fotograaf voor Stichting Earlybirds. Deze stichting maakt kosteloos reportages van prematuur geboren kindjes en hun familie. In het ziekenhuis. Ik zet mijzelf met trots en passie in voor deze stichting.

Geïnteresseerd geworden in een fotoreportage, Of wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan even contact met mij op via het contactformulier.

liefs, Angela