Day In The Life Fotografie - Moederdag '19

Het gewone, dagelijkse leven zit vol met bijzondere momenten. Momenten die je niet wil vergeten, maar die met de tijd toch je gedachten ontglippen. Vanaf het moment dat je kinderen geboren worden, staat het leven in het teken van nieuwe mijlpalen. Van een eerste verjaardag, tot fietsen zonder zijwieltjes. Een "Day In The Life reportage" is de perfecte fotoreportage om heel even de tijd stil te zetten. En om voor altijd de bijzondere momenten in het dagelijkse vast te leggen. Zonder te poseren.
En voor deze reportage mocht ik een glimp opvangen van moederdag, in huize jongepier!

In mijn werk als geboortefotograaf ben ik erachter gekomen dat documentaire fotografie helemaal mijn ding is. Momenten vastleggen zoals ze zijn. Zoveel mogelijk op de achtergrond aanwezig zijn, en mooie en bijzondere momenten spotten en vastleggen. Momenten waarvan je op dat moment nog niet ziet hoe bijzonder ze eigenlijk zijn.
Tijdens een “Day In The Life reportage” doe ik precies hetzelfde. Ik kom bij jullie in huis, en fotografeer letterlijk een dag of dagdeel uit jullie leven. Een onbetaalbaar document voor later, wanneer er niet meer met treintjes gespeeld wordt in huis, en wanneer de wobbel ingeruild is voor een iMac.

Voor mijn eerste day in the life reportage werd ik van harte welkom geheten bij Caroline en haar mooie gezin, in hun prachtige huis in Schiedam! Op moederdag mocht ik een klein deel uit hun leven fotograferen. Met een zoon, Eden, en een dochter, Amee. Is het altijd gezellig druk in huis. En zoals in ieder huishouden, is het ook hier wel eens lastig om speelgoed te delen!
Caroline & Lourens, super leuk dat ik bij jullie deze te gekke reportage mocht maken in huis. Geniet van de mooie herinneringen!

Meer informatie over een Day in the life reportage? Stuur mij even een berichtje via het contactformulier!