Day In The Life Fotografie, Utrecht - Zondag op z'n best

Je kent ze wel. Van die heerlijke zondagen waarop niks moet en alles mag.
Op zo een hele fijne zondag mocht ik een ochtendje meelopen in het prachtige, kleurrijke gezin van Susanne en Bouke. Met 3 kindjes hebben ze een gezellig huis vol met kinderstemmetjes. Waar altijd wel iets te beleven is.

Het is een prachtige dag in januari. Krakend van de kou, maar met een dapper zonnetje wat hard zijn best doet om door te breken. Wanneer ik in de auto stap naar Utrecht. De wereld lijkt rustig op gang te komen. En heel Nederland geniet van het weekend. Susanne en Bouke wonen in hartje Utrecht. Ik druk op de bel, en al snel hoor ik kindervoetjes aan komen rennen. De deur wordt open gedaan, en een vrolijk snoetje kijkt me verwachtend aan. Het is Goos, de middelste van de 3 kids.

Na een paar minuten aftasten krijg ik al snel wat speelgoed van alle kids onder mijn neus gedrukt. Kinderen voelen zich al snel op hun gemak en papa en mama volgen dan altijd snel!
Susanne verteld me dat ze binnenkort gaan verhuizen, en dat ze daarom heel graag een reguliere dag in dit huis vastgelegd willen hebben. Dit huis heeft een grote rol in hun leven gespeeld. En de kinderen hebben hier een belangrijk deel van hun leven gewoond. Het is super waardevol om dit later terug te kunnen zien.

Het is een heerlijke rustige ochtend die ik mag vastleggen. De kleinste dame, Cato, doet nog even een slaapje. Saar en papa doen een spelletje, en samen met Goos en mama ga ik even naar buiten. Even de energie eruit. Het is heerlijk buiten, en we besluiten om met het hele gezin even naar de speeltuin te lopen. Waar ze spelletjes doen die ze nog maar zo een 16587 keer gedaan hebben. 😉

Eenmaal weer thuis gekomen wil Saar heel graag haar slaapkamer aan me laten zien. En ze laat vol trots haar eigen domein zien. Zoals dat hoort bij een echte broer en zus, volgt er al snel een akkefietje omdat Goos vol energie door de slaapkamer van zijn zus heen raast. Maar ook dat hoort bij het echte leven!

Inmiddels komen er heerlijke geuren van beneden. Er staan broodjes in de oven, en er kan geluncht worden!
Samen aan tafel, zo een normale maar fijne bezigheid. Met kleine kinderen is het soms een hele strijd. Maar het is wel een fijn moment van echt samen zijn en echt een gesprek aan gaan over van alles en nog wat. Al is het in tijden van vermoeidheid ook wel fijn om de peuter van het huishouden achter een ipad te parkeren aan tafel.
Ook Cato krijgt een slokje drinken, en zo zit iedereen zn buik weer vol!

We drinken samen nog een bakje koffie, en dan is het alweer tijd voor de kleinste 2 kids om naar bed te gaan. En voor mij om weer naar huis te gaan.

Susanne & Bouke, ontzettend bedankt voor jullie gastvrijheid, en de fijne ochtend! Geniet van jullie prachtige, gewone, herinneringen.

Liefs,
Angela

Kijk je mee naar dit liefdevolle, mooie gezin?

Meer informatie over een Day in the life reportage? Neem een kijkje op de informatie pagina voor day in the life reportages of Stuur mij even een berichtje via het contactformulier!