De geboorte van jullie kindje! Wat een bijzonder en onvergetelijk moment. De dag van veranderingen in jullie gezin, emoties, en vooral heel erg veel liefde. Vaak gaan er tijdens de geboorte allerlei dingen langs jullie heen. En worden de kleine details zo snel vergeten. Graag neem ik het maken van de foto’s van jullie over, zodat jullie niet bang hoeven te zijn dat jullie iets missen of vergeten. En maak ik door middel van een geboortefotografie een persoonlijk verhaal van de geboorte van jullie kindje.

Een geboortereportage vertelt jullie eigen verhaal, op een subtiele en pure manier. Zowel bij een bevalling thuis in jullie eigen omgeving, als in het ziekenhuis.

Mijn werkwijze

Wanneer jullie graag de geboorte van jullie kindje zouden willen laten fotograferen, kom ik graag een keer bij jullie langs. Tijdens dit kennismakingsgesprek bespreken we jullie wensen, geef ik uitleg over hoe ik te werk ga, en leren we elkaar uiteraard beter kennen.
Het is heel erg belangrijk dat jullie vertrouwen hebben mij, als mijn werk. En dat er een klik tussen ons is. Want de geboorte van jullie kindje is een heel intiem en belangrijk moment. Daarom hoeven jullie pas na dit kennismakingsgesprek te beslissen of ik aanwezig ben tijdens de geboorte.

Na dit kennismakingsgesprek houden we regelmatig contact. Graag word ik op de hoogte gehouden na eventuele controles bij de verloskundige, en wanneer er bijzonderheden optreden. En vanaf week 38 sta ik 24/7 stand-by voor de geboorte van jullie kindje. Jullie houden mij op de hoogte wanneer de geboorte begint. En zodra er 4 cm ontsluiting is, kom ik naar jullie toe.

Als geboortefotograaf ben ik altijd aanwezig op de achtergrond. Zodat jullie je volledig kunnen focussen op de geboorte, en deze bijzondere momenten samen. De steun die je van je partner ontvangt tijdens de weeën, de geboorte van jullie kleintje, en de emoties daar omheen. Ik fotografeer het allemaal.

Ook fotografeer ik nog tot ongeveer 2 uur na de geboorte. De eerste controles, de eerste ontmoetingen met broertjes en zusjes. Dit zijn allemaal prachtige momenten om voor altijd vastgelegd te hebben.

Een keizersnede, wat nu?

Mocht de geboorte onverwachts een keizersnede worden, dan ga ik graag alsnog mee de operatiekamer op om de geboorte te fotograferen. Maar het is op dat moment afhankelijk van het medisch personeel, of ze daar toestemming voor geven.

Wanneer je van te voren weet dat je met een keizersnede gaat bevallen, dan kom ik tegelijk met jullie naar het ziekenhuis. En dan fotografeer ik alle voorbereidingen, de geboorte, en de controles.

Mijn werkgebied

Het is alleen mogelijk om een geboortereportage te boeken voor een spontane bevalling wanneer je woont, of gaat bevallen in Rotterdam of nabije omgeving. (Regio Rijnmond en Haaglanden) Helaas is het risico anders te groot dat ik de geboorte ga missen. Alle geboortes binnen anderhalf uur reizen van 3073AC, vallen binnen mijn werkgebied. Wanneer je gaat bevallen door middel van een geplande inleiding/keizersnede, ben ik ook te boeken wanneer jullie buiten dit gebied wonen.
Je mag ook contact opnemen met mij wanneer je niet in deze regio gaat bevallen. Graag wijs ik jullie door naar collega fotografen die en vergelijkbare stijl en prijs hebben als mij, die wel in jullie regio werken.

Prijzen

Spontane bevalling:
€ 975,-

– Kennismakingsgesprek bij jullie thuis.
– Ik sta 24/7 stand-by voor jullie vanaf week 38.
– Aanwezigheid vanaf 4cm ontsluiting tot 2 a 3 uur na de geboorte
– Binnen 24 uur een kleine preview voor bijv. het geboortekaartje of een geboorteaankondiging op social media.
– Een selectie van minimaal 100 foto’s digitaal. Op hoge resolutie.
– De foto’s op een USB in luxe verpakking.
– Een luxe fotoalbum 20×20. Met 15 spreads/30 pagina’s. Upgraden naar meer pagina’s of 30×30 mogelijk.
– Altijd een backup fotograaf beschikbaar.

Geplande keizersnede:
€ 780,-

– Kennismakingsgesprek bij jullie thuis
– Bij een inleiding: aanwezigheid vanaf 4cm. Bij een geplande keizersnede kom ik tegelijk met jullie naar het ziekenhuis. Bij alle geboortereportages ben ik aanwezig tot 2 a 3 uur na de geboorte.
– Binnen 24 uur een kleine preview voor bijv. het geboortekaartje of een geboorteaankondiging op social media.
– Een selectie van minimaal 100 foto’s digitaal. Op hoge resolutie.
– De foto’s op een USB in luxe verpakking
– Een luxe fotoalbum 20×20. Met 15 spreads/30 pagina’s. Upgraden naar meer pagina’s of 30×30 mogelijk.

Wilt u graag een geboortreportage boeken, of wilt u wat meer informatie? Dat kan!
Neem dan even contact met mij op via het contactformulier


Als fotograaf heb ik altijd een aantal gebeurtenissen op mijn “bucketlist” staan die ik graag zou willen fotograferen.
Gaan jullie op een “speciale” manier bevallen? Denk aan een bad bevalling, lotus bevalling, de geboorte van een meerling, of verwachten jullie een kindje met behulp van een draagmoeder? Dan hoor ik graag van jullie, en kijk ik graag met jullie naar de mogelijkheden wat betreft geboortefotografie.