Newborn
De meest bijzondere tijd als nieuw gezin.

Je zwangerschap en bevalling zijn achter de rug. En een nieuwe tijd breekt aan. Een tijd van baby knuffelen, en genieten. Maar ook de tijd van wennen aan elkaar, en een ritme zoeken met een baby in huis.
De tijd dat je kindje echt een newborn is, is maar kort. Met een newborn reportage bij jullie thuis, maken we ontspannen herinneringen van deze bijzondere tijd. Om er voor altijd van te kunnen genieten.

Voor de newborn reportage kom ik naar jou thuis. Om echte momenten te fotograferen in jullie eigen omgeving.
Tijdens de newborn reportage gaan we niet poseren, maar gaan we volledig mee in het ritme van de baby. Ik fotografeer graag de echte momenten. Als bijvoorbeeld voeden, een badje, en samen knuffelen.

Premium

€ 550,-

  Dit pakket bevat:
 • Newborn reportage aan huis. Geen maximum tijd.
 • Kleding advies
 • Uitgebreide preview van de reportage binnen 24 uur. - 5 foto’s
 • Online gallerij met alle zorgvuldig geselecteerde en bewerkte foto’s. Alle foto’s te downloaden vanaf de galerij. Minimaal 40 foto’s.
 • ALLE foto’s te downloaden vanaf de galerij. Minimaal 40 foto’s.
 • Handgemaakt luxe album. Linnen, faux leder, of echt lederen cover. 20x20cm. 15 lay-flat spreads.
 • Bijpassende luxe box voor het album.
 • Persoonlijke oplevering fotoproducten.
 • Inclusief reiskosten binnen Nederland.

Luxe

€ 425,-

  Dit pakket bevat:
 • Newborn reportage aan huis. Geen maximum tijd
 • Kleding advies
 • Online galerij met alle zorgvuldig geselecteerde en bewerkte foto’s. Om foto’s van te kiezen.
 • Inclusief 10 digitale bestanden.
 • Handgemaakt luxe album. Linnen, of faux lederen cover. 15x15cm. 6 lay-flat spreads.
 • Inclusief reiskosten binnen 20 km vanaf 3073AC Rotterdam. Daarbuiten €0,41 per km.

Losse foto’s

1 = € 15,-
5 = € 60,-
10 = € 115,-
25 = € 250,-
Volledige galerij = €300,-

Optioneel: Upgraden naar een groter album, meer pagina’s in het album, of een embossing (opdruk)

Omdat die bijzondere newborn tijd zo snel voorbij gaat, Maak ik de reportage het liefste rondom week 3 of 4 na de geboorte. Je kindje is dan nog steeds heel klein, maar vaak zijn jullie wel al wat meer gewend aan elkaar, en hersteld van de bevalling, dan in de eerste 2 weken.

Uiteraard draait de newborn reportage niet alleen om je kindje. Maar ook om je nieuwe, mooie gezin.  De reportage zal heel natuurlijk verlopen, En het hele gezin wordt betrokken in de foto’s.
We nemen alle tijd voor de foto’s, en er is dan ook geen tijdslimiet op deze reportage.
We gaan mee in het ritme van je baby, en er is altijd tijd om te voeden, verschonen, knuffelen, en troosten. Dit zijn prachtige, echte momenten. Die ik graag fotografeer.

Bij alle newborn reportages zit een luxe, handgemaakt album inbegrepen. Dit album wordt volledig gemaakt aan de hand van je persoonlijke wensen. Je herinneringen verdienen het om voor altijd terug gekeken te kunnen worden.

Heb je vragen? Neem even een kijkje bij de FAQ hier onderin. Zit je vraag hier niet tussen? Neem vooral contact met mij op via het contactformulier

Wil je ook zo'n mooie reportage boeken?
Ja, Ik wil graag boeken!

Veelgestelde vragen

Voor newborn reportages reis ik door heel Nederland.

Privacy staat bij mij voorop. En het is nooit verplicht om foto’s te delen.
Wanneer je ervoor kiest om je foto’s privé te willen houden, is dit uiteraard mogelijk. Ik zal nooit beelden delen zonder toestemming. Wel ben ik erg trots op het werk wat ik maak. En deel ik het graag om andere ouders te inspireren.

Dat is voor de reportage geen probleem. Deze plannen we dan in als zowel jij als je kindje thuis zijn uit het ziekenhuis. Ook heb ik ervaring met prematuur geboren kindjes, en ben ik mezelf ervan bewust dat deze kindjes andere aandacht en zorg vereisen.

Om zeker te zijn van een plekje adviseer ik om al in de zwangerschap contact met mij op te nemen. Dan maak ik je boeking compleet, en reserveer ik een plekje in mijn agenda.
Als je bevallen bent mag je contact met mij opnemen, en dan maken we een definitieve datum afspraak.
Het is mogelijk om last minute contact op te nemen voor een newborn reportage, wanneer je al bevallen bent. Maar dan kan ik geen garanties geven, en is de kans aanwezig dat ik volgeboekt ben.