Zwangerschapsreportage
Om stil te staan bij dat prachtige wonder in je buik.

Je zwangerschap. Een bijzondere, maar hectische tijd. Er groeit een prachtig wonder in je buik, maar tegelijkertijd ben je nog verwikkeld in to do lijstjes, en het normale dagelijkse leven.
Een zwangerschapsreportage geeft je de mogelijkheid om even bewust stil te staan bij die mooie buik, en deze unieke fase in je leven.

De reportage wordt gemaakt bij jou thuis, of op een locatie naar keuze. Uiteraard kunnen we samen kijken naar een locatie die het beste bij je past.
Tijdens de reportage gaan we niet poseren, maar momenten creëren. Voor mij is het belangrijk dat je jezelf volledig op je gemak voelt voor mijn camera.
Samen maken we prachtige herinneringen van die bijzondere 9 maanden.

Premium

€ 550,-

  Dit pakket bevat:
 • Zwangerschapsreportage bij jou thuis, of op een locatie naar keuze. Duur: 1.5 a 2 uur
 • Kleding en locatie advies
 • Uitgebreide preview van de reportage binnen 24 uur. - 5 foto’s
 • Online gallerij met alle zorgvuldig geselecteerde en bewerkte foto’s. Alle foto’s te downloaden vanaf de galerij. Minimaal 40 foto’s.
 • ALLE foto’s te downloaden vanaf de galerij. Minimaal 40 foto’s.
 • Handgemaakt luxe album. Linnen, faux leder, of echt lederen cover. 20x20cm. 15 lay-flat spreads.
 • Bijpassende luxe box voor het album.
 • Persoonlijke oplevering fotoproducten.
 • Inclusief reiskosten binnen Nederland.

Luxe

€ 425,-

  Dit pakket bevat:
 • Zwangerschapsreportage bij jou thuis, of op een locatie naar keuze. Duur: 1.5 a 2 uur.
 • Kleding en locatie advies
 • Online galerij met alle zorgvuldig geselecteerde en bewerkte foto’s. Om foto’s van te kiezen.
 • Inclusief 10 digitale bestanden.
 • Handgemaakt luxe mini album. 15x15cm. 6 lay-flat spreads.
 • Inclusief reiskosten binnen 20 km vanaf 3073AC Rotterdam. Daarbuiten €0,41 per km.

Losse foto’s

1 = € 15,-
5 = € 60,-
10 = € 115,-
25 = € 250,-
Volledige galerij = €300,-

Optioneel: Upgraden naar een groter album, meer pagina’s in het album, of een embossing (opdruk)

Een zwangerschapsreportage wordt meestal gedaan tussen week 30 en 35 van de Zwangerschap. Na deze weken heb je vaak wat meer last van kwaaltjes, en is het minder comfortabel om nog op de foto te gaan.
Jij bent zwanger, maar een baby is een grote verandering voor het hele gezin. Partners, broertjes en zusjes, en huisdieren. Iedereen hoort erbij in de reportage!

Bij alle zwangerschapsreportages zit een luxe, handgemaakt album inbegrepen. Dit album wordt volledig gemaakt aan de hand van je persoonlijke wensen. Je herinneringen verdienen het om voor altijd terug gekeken te kunnen worden.

Heb je vragen? Neem even een kijkje bij de FAQ hier onderin. Zit je vraag hier niet tussen? Neem vooral contact met mij op via het contactformulier

Wil je ook zo'n mooie reportage boeken?
Ja, Ik wil graag boeken!

Veelgestelde vragen

Privacy staat bij mij voorop. En het is nooit verplicht om foto’s te delen.
Wanneer je ervoor kiest om je foto’s privé te willen houden, is dit uiteraard mogelijk. Ik zal nooit beelden delen zonder toestemming. Wel ben ik erg trots op het werk wat ik maak. En deel ik het graag om andere ouders te inspireren.

Je zwangerschapsreportage kan gemaakt worden in en rondom je eigen huis. Of op een locatie naar keuze. Ik ben bekend met de allermooiste plekjes in en rondom Rotterdam. En ik ben bereid om mijn geheimen met je te delen wanneer je een reportage bij mij boekt.
Samen zoeken we een locatie die het beste bij je past.

Uiteraard houden we altijd rekening met je medische situatie. En zullen we onszelf aanpassen aan de omstandigheden. Ook wanneer dit bedrust betekent. In iedere situatie kunnen liefdevolle foto’s gemaakt worden, ook in het ziekenhuis.

Er zijn natuurlijk situaties waardoor de kans groot is dat je kindje eerder komt. Bijvoorbeeld een meerling zwangerschap, of prematuur geboorte van een eerder kindje.
Wanneer dit het geval is kunt u altijd contact met mij opnemen, en houden we hier rekening mee met het plannen van de reportage. We kunnen altijd de reportage inplannen voor 30 weken, en er iets moois van maken.

Om zeker te zijn van een plekje is het fijn als je rond de 20 weken zwangerschap contact met mij opneemt. Dan kunnen we je boeking tijdig compleet maken.